بیان دو کار که در گذشته انجام می شد خانه زبان انگلیسی › انجمن ها › گرامر و دستور زبان انگلیسی › بیان دو کار که در گذشته انجام می شد برچسب ها: every day, simple present tense, دستور زبان انگلیسی, زمان حال ساده, قید, گرامر این موضوع 3 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 9 ماه، 1 هفته پیش بدست راهنمای ارشد بهروزرسانی شده است. نمایش 1 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها ۱۴ شهریور, ۱۴۰۰ در ۷:۱۶ ق٫ظ #8676 پاسخ babak_ghfمشارکت کننده برای مثال باید هر دو رو گذشته ساده بگیم؟ مثل: After school, I watched TV every day. ۱۵ شهریور, ۱۴۰۰ در ۷:۰۲ ق٫ظ #8686 پاسخ راهنمای ارشدمدیرکل در اینجا فقط یک جمله وجود دارد. برای بیان کارهای روزمره و روتین می بایست از زمان حال ساده استفاده کرد و نشانهی کارهای روزمره و روتین در این جمله قید every day می باشد. پس: I watch TV every day after school. (After school, I watch TV every day) ۲۹ شهریور, ۱۴۰۰ در ۱:۰۸ ب٫ظ #8817 پاسخ babak_ghfمشارکت کننده خیلی ممنون از راهنماییتون. من مثالم رو اشتباه زدم. منظورم همچین جمله ای بود: Every day after I got home from school, I watched TV. در واقع این مربوط به دوران نو جوانی من بوده، و الان دیگه این کارو نمیکنم. با تشکر ۳۰ شهریور, ۱۴۰۰ در ۱:۵۶ ق٫ظ #8825 پاسخ راهنمای ارشدمدیرکل خواهش می کنم. برای کارهایی که در گذشته عادت به انجام آنها داشتید می توانید از ساختار گرامری Used to نیز استفاده نمایید. به عنوان مثال: I used to watch TV after I got home from school. نویسنده نوشتهها نمایش 1 پاسخ رشته ها پاسخ به: بیان دو کار که در گذشته انجام می شد اطلاعات شما: نام (ضروری): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (ضروری): وب سایت: پیش از ارسال، حاصل جمع دو عدد را وارد کنید: + 21 = 31 انصراف فرستادن مطالب مرتبط معرفی مجموعه کتاب های اینترچینج Interchange معادل دقیق گذشته ها گذشته به انگلیسی معرفی مجموعه کتاب های فور کورنرز (Four Corners) معرفی کتاب ۱۱۰۰ واژه که باید بدانید (۱۱۰۰ Words You Need to Know) چطور بگیم از شوخی گذشته؟ مجموعه کتاب های یادگیری لغات و اصطلاحات English Vocabulary in Use کار آفرین و کار آفرینی به انگلیسی در یک سال گذشته به انگلیسی پارسال یا سال گذشته به انگلیسی بیان « مثل چی؟ » به انگلیسی