تلفظ و معنی کلمه laugh خانه زبان انگلیسی › انجمن ها › تلفظ کلمات و عبارات زبان انگلیسی › تلفظ و معنی کلمه laugh برچسب ها: laugh, laughter, آموزش زبان, به انگلیسی, به فارسی, تلفظ, خنده, خندیدن, معنی, یادگیری زبان این موضوع 1 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 1 سال، 8 ماه پیش بدست راهنمای ارشد بهروزرسانی شده است. نمایش 1 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها ۳۰ مهر, ۱۳۹۹ در ۵:۲۴ ق٫ظ #4445 پاسخ فرشاد تلفظ و معنی کلمه laugh چیست؟ ۳۰ مهر, ۱۳۹۹ در ۵:۲۹ ق٫ظ #4446 پاسخ راهنمای ارشدمدیرکل تلفظ و معنی کلمه laugh به فارسی: laugh /læf/ (لَف) خندیدن laughter UK /ˈlɑːftər/ (لافتِر) US /ˈlæftər/ (لَفتِر) خنده مثال: They were laughing at me. آنها در حال خندیدن به من بودند. He’s really funny. He makes me laugh all the time. خیلی بامزهست. همیشه من رو می خندونه. (خیلی بامزه است. همیشه من را می خنداند) نویسنده نوشتهها نمایش 1 پاسخ رشته ها پاسخ به: تلفظ و معنی کلمه laugh اطلاعات شما: نام (ضروری): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (ضروری): وب سایت: پیش از ارسال، حاصل جمع دو عدد را وارد کنید: + 10 = 17 انصراف فرستادن مطالب مرتبط تلفظ کلمه موسی ( Moses ) در انگلیسی معنی و تلفظ کلمه vegetable تلفظ و معنی کلمه کدو حلوایی به انگلیسی تلفظ کلمه coronavirus تلفظ درست کلمه naive تلفظ کلمه opportunity دقیقاً چطور هست؟ تلفظ صحیح کلمه colonel تلفظ کلمه آرشیو archive در انگلیسی حروف الفبای انگلیسی به ترتیب با تلفظ معنی کلمه wallpaper به فارسی