حواست باشه به انگلیسی خانه زبان انگلیسی › انجمن ها › مکالمه و محاوره زبان انگلیسی › حواست باشه به انگلیسی برچسب ها: Watch yourself, آموزش محاوره, اخطار, حرف زدن, حواست باشه, مراقب خودت باش, مکالمه روزمره, یادگیری مکالمه زبان این موضوع 3 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 1 سال، 9 ماه پیش بدست راهنمای ارشد بهروزرسانی شده است. نمایش 2 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها ۱۶ اسفند, ۱۳۹۸ در ۴:۲۹ ب٫ظ #1464 پاسخ سینا حواست باشه به انگلیسی برای اینکه اخطار بدی یا تهدید کنی که طرف مقابل حواسش به کارش و … باشه، چی میشه؟ ۱۶ اسفند, ۱۳۹۸ در ۴:۳۹ ب٫ظ #1465 پاسخ راهنمای ارشدمدیرکل برای بیان حواست به خودت باشه یعنی مراقب کار و … خود باش به انگلیسی: Watch yourself حواست باشه، حواست به خودت باشه، مراقب باش! (بیشتر محاوره) choose your words (carefully) حواست به حرفهایی که می زنی باشه! حواست به حرف زدنت باشه! حواست باشه چی داری می گی! ۱۲ آبان, ۱۳۹۹ در ۴:۲۷ ب٫ظ #4997 پاسخ کیمیا (بدون اینکه حواسم باشه) به انگلیسی چی میشه ؟ ۱۴ آبان, ۱۳۹۹ در ۳:۲۶ ق٫ظ #5054 پاسخ راهنمای ارشدمدیرکل without being aware (of it) بدون اطلاع (از آن)، بدون اینکه بدانم not knowing بدون اینکه بدونم، بدون اینکه حواسم باشه مثال: I went to my friend’s home, not knowing (without being aware) that it was his birthday. من رفتم خونه دوستم، بدون اینکه بدونم (یا حواسم باشه) تولدشه. نویسنده نوشتهها نمایش 2 پاسخ رشته ها پاسخ به: حواست باشه به انگلیسی اطلاعات شما: نام (ضروری): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (ضروری): وب سایت: پیش از ارسال، حاصل جمع دو عدد را وارد کنید: 31 + = 41 انصراف فرستادن مطالب مرتبط Disagreement به فارسی بهم میخوره چند سالم باشه؟ سرت تو کار خودت باشه به انگلیسی یادت باشه به انگلیسی معرفی کتاب گرامر و دستور زبان English Grammar in Use مجموعه کتاب های یادگیری لغات و اصطلاحات English Vocabulary in Use Right then A little bit ضمایر اشاره دور و نزدیک This, That, These & Those مرحله چندمی..در حد من نیستی…حواسش نیست..