سنگین کار میکنم خانه زبان انگلیسی › انجمن ها › مکالمه و محاوره زبان انگلیسی › سنگین کار میکنم برچسب ها: heavy weights, work out, انگلیسی, سخت تمرین کردن, سنگین کار میکنم, فارسی, محاوه ای, معنی این موضوع 1 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 1 سال پیش بدست راهنمای ارشد بهروزرسانی شده است. نمایش 1 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها ۳۰ تیر, ۱۴۰۰ در ۱۱:۰۵ ب٫ظ #8177 پاسخ Sahar4568 سلام ببخشید من میرم باشگاه بدنسازی…میخواستم به انگلیسی بگم من “وزنه سنگین میزنم یا سنگین کار میکنم” باید چطور بگم؟! منظورم اینه که مثلا دمبل یا … سنگین رو بلند میکنم و باهاش تمرین میکنم…ممنونم ۳۱ تیر, ۱۴۰۰ در ۱۰:۵۵ ق٫ظ #8180 پاسخ راهنمای ارشدمدیرکل برای بیان «وزنه سنگین میزنم» یا «سنگین کار میکنم» به انگلیسی می توان از عبارات زیر استفاده کرد: work out with heavy weights کار کردن یا تمرین کردن با وزنه های سنگین work out hard سخت تمرین کردن مثال: I work out with heavy weights at the gym. من در باشگاه وزنه سنگین می زنم. نویسنده نوشتهها نمایش 1 پاسخ رشته ها پاسخ به: سنگین کار میکنم اطلاعات شما: نام (ضروری): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (ضروری): وب سایت: پیش از ارسال، حاصل جمع دو عدد را وارد کنید: + 42 = 52 انصراف فرستادن مطالب مرتبط معرفی کتاب Inside Reading (مهارت خواندن و درک مطلب) انگشتم زده بیرون…من عاشق خودت کردی.سن و سال معرفی کتاب ۱۱۰۰ واژه که باید بدانید (۱۱۰۰ Words You Need to Know) تفاوت بین spray.splash.sprinkle پیچیدن …پایین کشیدن…بستن با همین دماغت…یک ست کم زدم معرفی مجموعه کتاب های اینترچینج Interchange مجموعه کتاب های یادگیری لغات و اصطلاحات English Vocabulary in Use کتاب مکالمه انگلیسی Practice Makes Perfect: English Conversation برو سمت راستم، برو راست