ضرب المثل خواستن توانستن است خانه زبان انگلیسی › انجمن ها › ضرب المثل های زبان انگلیسی › ضرب المثل خواستن توانستن است برچسب ها: there's a way, Where there's a will, انگلیسی, تحت اللفظی, خواستن توانستن است, ضرب المثل, فارسی, معادل, معنی, مفهوم این موضوع 3 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 ماه، 3 هفته پیش بدست Rohullah Burgut بهروزرسانی شده است. نمایش 3 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها ۲۶ تیر, ۱۳۹۹ در ۱۰:۳۷ ق٫ظ #2721 پاسخ علی معادل ضرب المثل فارسی خواستن، توانستن است به انگلیسی چه ضرب المثلی هست؟ ۲۶ تیر, ۱۳۹۹ در ۱۰:۴۱ ق٫ظ #2722 پاسخ راهنمای ارشدمدیرکل معادل ضرب المثل « خواستن، توانستن است » در انگلیسی: Where there’s a will, there’s a way خواستن توانستن است (خواستن توانسته) … معنی تحت اللفظی ضرب المثل: هر جا که اراده ای باشد، راهی نیز هست. مفهوم ضرب المثل: اگر اراده ای برای انجام کاری داشته باشیم، حتماً راهی را برای انجام آن کار و خواسته پیدا خواهیم کرد. ۳ تیر, ۱۴۰۰ در ۹:۰۰ ق٫ظ #8038 پاسخ 3DCube درود و ممنون از مطلب مفید شما. من این جمله را پیش تر در فضای وب دنبالش گشتم، و به این جمله رسیدم: Where there is a wish, There is a way. می خواستم این جمله را در سرصفحه سایتم بنویسم و دوباره جستجو کردم ببینم آیا این جمله صحیح است یا نه! به صفحه شما رسیدم و به جای آرزو ، اراده نوشته. به نظرم هر دو کلمه درست هستند و من از کلمه اراده استفاده می کنم. تشکر و سپاس از شما. ۱۶ دی, ۱۴۰۰ در ۹:۴۵ ق٫ظ #9523 پاسخ Rohullah Burgut اگر اراده ای باشد، راهی وجود دارد. نویسنده نوشتهها نمایش 3 پاسخ رشته ها پاسخ به: ضرب المثل خواستن توانستن است اطلاعات شما: نام (ضروری): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (ضروری): وب سایت: پیش از ارسال، حاصل جمع دو عدد را وارد کنید: + 12 = 22 انصراف فرستادن مطالب مرتبط معنی و معادل ضرب المثل The pen is mightier than the sword معادل ضرب المثل ترس برادر مرگ است ضرب المثل Don’t put all your eggs in one basket عروس نمی تواند برقصد می گوید زمین کج است معادل ضرب المثل All hat and no cattle معادل ضرب المثل After a storm comes a calm معنی ضرب المثل more catholic than pope معرفی مجموعه کتاب های اینترچینج Interchange معادل ضرب المثل یک بز گر گله را گر می کند معادل ضرب المثل هر گردی گردو نیست