مجبورم نکن التماس کنم خانه زبان انگلیسی › انجمن ها › مکالمه و محاوره زبان انگلیسی › مجبورم نکن التماس کنم برچسب ها: التماس کنم, به انگلیسی, تا التماس کنم, جمله, مجبورم نکن, معادل, معنی, من را مجبور نکن این موضوع 1 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 11 ماه، 1 هفته پیش بدست راهنمای ارشد بهروزرسانی شده است. نمایش 1 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها ۱۷ شهریور, ۱۴۰۰ در ۷:۳۳ ق٫ظ #8701 پاسخ LALA Land چه طور می تونیم به انگلیسی بگیم که مجبورم نکن التماس کنم ۱۷ شهریور, ۱۴۰۰ در ۷:۴۵ ق٫ظ #8703 پاسخ راهنمای ارشدمدیرکل برای بیان جمله «مجبورم نکن التماس کنم» (من را مجبور نکن تا التماس کنم) به انگلیسی می توان از معادل زیر استفاده کرد: Don’t make me beg مجبورم نکن التماس کنم» (من را مجبور نکن تا التماس کنم) نویسنده نوشتهها نمایش 1 پاسخ رشته ها پاسخ به: مجبورم نکن التماس کنم اطلاعات شما: نام (ضروری): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (ضروری): وب سایت: پیش از ارسال، حاصل جمع دو عدد را وارد کنید: 36 + = 41 انصراف فرستادن مطالب مرتبط پشتت رو به من نکن به انگلیسی آخه به چیه تو حسودی کنم؟ اشتباه برداشت نکن در مکالمه انگلیسی هولم نکن به انگلیسی خودت رو گول نزن یا خودتو خر نکن بدون تو نمی تونم زندگی کنم به انگلیسی دوباره چکش می کنم به انگلیسی من کی هستم که بخواهم تو را قضاوت کنم خواهش می کنم به انگلیسی بگذار اول کارهایم را تمام کنم