معنی bring it on در محاوره خانه زبان انگلیسی › انجمن ها › مکالمه و محاوره زبان انگلیسی › معنی bring it on در محاوره برچسب ها: bring it on, اصطلاح, انگلیسی, به فارسی, چنته, روزمره, محاوره, معادل, معنی, مکالمه این موضوع 1 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 11 ماه، 1 هفته پیش بدست راهنمای ارشد بهروزرسانی شده است. نمایش 1 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها ۱۴ شهریور, ۱۴۰۰ در ۶:۴۰ ق٫ظ #8673 پاسخ بهرامی معنی اصطلاح bring it on در محاوره چیست؟ ۱۴ شهریور, ۱۴۰۰ در ۶:۵۲ ق٫ظ #8675 پاسخ راهنمای ارشدمدیرکل معنی و معادل اصطلاح bring it on در مکالمه و محاوره روزمره انگلیسی به فارسی: Bring it on رو کن ببینیم من آماده ام، هر چی داری رو کن من آماده ام، هر چی در چنته داری رو کن من حاضرم باهاش مواجه شم نویسنده نوشتهها نمایش 1 پاسخ رشته ها پاسخ به: معنی bring it on در محاوره اطلاعات شما: نام (ضروری): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (ضروری): وب سایت: پیش از ارسال، حاصل جمع دو عدد را وارد کنید: 7 + 1 = انصراف فرستادن مطالب مرتبط معنی دقیق فعل Bring up اصطلاح Here we go در محاوره و مکالمه انگلیسی تفاوت و معنی Got it و Get it در محاوره چیست؟ معنی و کاربرد Gonna در محاوره و مکالمه معنی God damn you در محاوره معنی It serves you right در محاوره معنی chin up در محاوره انگلیسی معنی not a chance در محاوره معنی no biggie در محاوره آمریکایی معنی it beats me در محاوره