معنی count me in خانه زبان انگلیسی › انجمن ها › مکالمه و محاوره زبان انگلیسی › معنی count me in برچسب ها: ، من رو هم در نظر بگیر, count me in, انگلیسی, به فارسی, روی من هم حساب کن, معنی, من هم هستم این موضوع 1 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 1 سال، 1 ماه پیش بدست راهنمای ارشد بهروزرسانی شده است. نمایش 1 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها ۲ تیر, ۱۴۰۰ در ۱:۴۸ ب٫ظ #8033 پاسخ Bahram معنی عبارت count me in به فارسی چی میشه؟ ۲ تیر, ۱۴۰۰ در ۱:۵۹ ب٫ظ #8035 پاسخ راهنمای ارشدمدیرکل معنی عبارت count me in به فارسی که در محاوره و مکالمه انگلیسی کاربرد دارد: count me in روی من هم حساب کن، من هم هستم، من رو هم در نظر بگیر نویسنده نوشتهها نمایش 1 پاسخ رشته ها پاسخ به: معنی count me in اطلاعات شما: نام (ضروری): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (ضروری): وب سایت: پیش از ارسال، حاصل جمع دو عدد را وارد کنید: + 51 = 57 انصراف فرستادن مطالب مرتبط Count در جمله معنی ضرب المثل Don’t count your chickens before they hatch معنی I told you so معنی Conspiracy theory معنی one at a time چی میشه معنی if you say so در مکالمه معنی دقیق Have a barbecue معنی you have my word معنی اصطلاح rest assured معنی اصطلاح task force به فارسی