معنی I’m on your side چیست؟ خانه زبان انگلیسی › انجمن ها › معنی کلمه ، اصطلاحات و جملات زبان انگلیسی › معنی I’m on your side چیست؟ برچسب ها: I’m on your side, on side, side, آموزش زبان, انگلیسی, به فارسی, جمله, معنی, من طرف توام این موضوع 1 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 9 ماه، 2 هفته پیش بدست راهنمای ارشد بهروزرسانی شده است. نمایش 1 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها ۸ آبان, ۱۴۰۰ در ۴:۱۶ ق٫ظ #9047 پاسخ نازنین معنی I’m on your side چیست؟ ۸ آبان, ۱۴۰۰ در ۴:۱۸ ق٫ظ #9048 پاسخ راهنمای ارشدمدیرکل معنی I’m on your side به فارسی: I’m on your side. من طرف توام، من طرف تو هستم نویسنده نوشتهها نمایش 1 پاسخ رشته ها پاسخ به: معنی I’m on your side چیست؟ اطلاعات شما: نام (ضروری): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (ضروری): وب سایت: پیش از ارسال، حاصل جمع دو عدد را وارد کنید: + 88 = 97 انصراف فرستادن مطالب مرتبط Best side به فارسی معنی I need you by my side Side entrance شغل شما چیست یا کار شما چیست؟ تفاوت و معنی Got it و Get it در محاوره چیست؟ معنی فعل hand over به فارسی چیست؟ معنی vice versa چیست؟ معنی stay out of it چیست؟ معنی who else چیست؟ معنی take it back چیست؟