معنی it beats me در محاوره خانه زبان انگلیسی › انجمن ها › مکالمه و محاوره زبان انگلیسی › معنی it beats me در محاوره برچسب ها: it beats me, اصطلاح, انگلیسی, در محاوره, معنی, مکالمه, من چه بدونم, نمی دانم, نمی دونم این موضوع 1 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 11 ماه، 2 هفته پیش بدست راهنمای ارشد بهروزرسانی شده است. نمایش 1 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها ۸ شهریور, ۱۴۰۰ در ۵:۱۲ ق٫ظ #8409 پاسخ Bita معنی اصطلاح it beats me در محاوره و مکالمه انگلیسی چی میشه؟ ۸ شهریور, ۱۴۰۰ در ۵:۱۸ ق٫ظ #8411 پاسخ راهنمای ارشدمدیرکل معنی اصطلاح it beats me در محاوره و مکالمه انگلیسی: It beats me (Beats me) نمی دانم (نمی دونم) (زمانی که از رفتار کسی یا یک موقعیت هیچ اطلاعی نداریم بیان می شود) Beats me! من چه بدانم (من چه بدونم) نویسنده نوشتهها نمایش 1 پاسخ رشته ها پاسخ به: معنی it beats me در محاوره اطلاعات شما: نام (ضروری): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (ضروری): وب سایت: پیش از ارسال، حاصل جمع دو عدد را وارد کنید: 22 + = 25 انصراف فرستادن مطالب مرتبط کتاب مکالمه انگلیسی Practice Makes Perfect: English Conversation معرفی مجموعه کتاب های اینترچینج Interchange معرفی مجموعه کتاب های فور کورنرز (Four Corners) معنی Homie در زبان محاوره اصطلاح Here we go در محاوره و مکالمه انگلیسی معنی اصطلاح Suck it up در محاوره معنی اصطلاح محاوره ای I got more معنی wanna در محاوره و مکالمه غیر رسمی انگلیسی معنی God damn you در محاوره معنی same here در محاوره و مکالمه