معنی Let me get this straight خانه زبان انگلیسی › انجمن ها › مکالمه و محاوره زبان انگلیسی › معنی Let me get this straight برچسب ها: Let me get it straight, Let me get this straight, ترجمه, زبان انگلیسی, زبان محاوره ای, معنی, مکالمه این موضوع 1 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 2 سال، 1 ماه پیش بدست راهنمای ارشد بهروزرسانی شده است. نمایش 1 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها ۲۸ خرداد, ۱۳۹۹ در ۸:۲۳ ق٫ظ #2365 پاسخ شعبانی معنی اصطلاح Let me get this straight در محاوره و مکالمه انگلیسی چیست؟ ۲۸ خرداد, ۱۳۹۹ در ۸:۲۶ ق٫ظ #2366 پاسخ راهنمای ارشدمدیرکل معنی و ترجمه Let me get this straight در مکالمه و محاوره روزمره انگلیسی: Let me get this straight / Let me get it straight بذار (موضوع رو) برات روشن کنم، بذار روشنش کنم (قضیه را)، بذار (موضوع رو) شفاف کنم نویسنده نوشتهها نمایش 1 پاسخ رشته ها پاسخ به: معنی Let me get this straight اطلاعات شما: نام (ضروری): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (ضروری): وب سایت: پیش از ارسال، حاصل جمع دو عدد را وارد کنید: 20 + = 23 انصراف فرستادن مطالب مرتبط فرق let me go و let go of me ترجمه Japan reports new high in daily infections for third straight day معنی damn straight در محاوره چی هست؟ معنی Let alone در مکالمه انگلیسی ساختار و معنی let alone در گرامر کتاب مکالمه انگلیسی Practice Makes Perfect: English Conversation معرفی مجموعه کتاب های اینترچینج Interchange Let’s talk soon معنی جمله let me be frank Let’s take of …