معنی same here در محاوره و مکالمه خانه زبان انگلیسی › انجمن ها › مکالمه و محاوره زبان انگلیسی › معنی same here در محاوره و مکالمه برچسب ها: same here, زبان انگلیسی, عامیانه, غیر رسمی, محاوره, معنی, مکالمه, من هم همین طور, منم همینطور, همینطور این موضوع 1 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 1 ماه، 1 هفته پیش بدست راهنمای ارشد بهروزرسانی شده است. نمایش 1 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها ۶ بهمن, ۱۳۹۹ در ۸:۱۲ ق٫ظ #7137 پاسخ رضا 0 معنی same here در محاوره و مکالمه زبان انگلیسی چی هست؟ ۶ بهمن, ۱۳۹۹ در ۸:۱۵ ق٫ظ #7138 پاسخ راهنمای ارشدمدیرکل 0 معنی same here در محاوره عامیانه و مکالمه غیر رسمی زبان انگلیسی: same here من هم همین طور، منم همینطور، همینطور مثال: “I’m exhausted” “Same here” «من خیلی خسته ام.» «من هم همینطور.» نویسنده نوشتهها نمایش 1 پاسخ رشته ها پاسخ به: معنی same here در محاوره و مکالمه اطلاعات شما: نام (ضروری): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (ضروری): وب سایت: انصراف فرستادن مطالب مرتبط کانون زبان ایران (انجمن فرهنگی ایران و آمریکا سابق) معرفی نرم افزار رزتا استون آمریکا ( Rosetta Stone ) معرفی مجموعه کتاب های آموزش زبان نیو هدوی (New Headway) آموزشگاه زبان کیش (مؤسسه آموزشی علوم و فنون کیش) معرفی کتاب گرامر و دستور زبان English Grammar in Use Welcome back معنی و کاربرد Gonna در محاوره و مکالمه