معنی we’re doomed چی میشه؟ خانه زبان انگلیسی › انجمن ها › مکالمه و محاوره زبان انگلیسی › معنی we’re doomed چی میشه؟ برچسب ها: we’re doomed, اصطلاح, بدبخت شدیم, به فارسی, به فنا رفتیم, بیچاره شدیم, عامیانه, محاوره ای, محکوم به فنا شدیم, معادل, معنی این موضوع 1 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 1 سال پیش بدست راهنمای ارشد بهروزرسانی شده است. نمایش 1 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها ۲۰ تیر, ۱۴۰۰ در ۹:۳۰ ق٫ظ #8106 پاسخ نسترن معنی we’re doomed چی میشه؟ ۲۰ تیر, ۱۴۰۰ در ۹:۴۱ ق٫ظ #8108 پاسخ راهنمای ارشدمدیرکل معادل و معنی اصطلاح محاوره ای و عامیانه we’re doomed به فارسی: we’re doomed محکوم به فنا شدیم، به فنا رفتیم، بیچاره شدیم، بدبخت شدیم مثال دیگر: I’m doomed به فنا رفتم، بیچاره شدم، بدبخت شدم نویسنده نوشتهها نمایش 1 پاسخ رشته ها پاسخ به: معنی we’re doomed چی میشه؟ اطلاعات شما: نام (ضروری): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (ضروری): وب سایت: پیش از ارسال، حاصل جمع دو عدد را وارد کنید: 5 + 1 = انصراف فرستادن مطالب مرتبط معنی I don’t give a damn چی میشه؟ معنی I’ll give you that تو محاوره تولدم مبارک به انگلیسی چی میشه؟ بلبل به انگلیسی چی میشه؟ لباس های چرک را شستن چطور بیان میشه؟ معنی leer به فارسی چی میشه؟ معادل و معنی doom به فارسی معنی rise and shine چی هست؟ معنی now you’re talking معنی اصطلاح محاوره ای I got more