منظور از who am I kidding چیست؟ خانه زبان انگلیسی › انجمن ها › مکالمه و محاوره زبان انگلیسی › منظور از who am I kidding چیست؟ برچسب ها: who am I kidding, اصطلاح, به فارسی, پرسش, دارم خودم رو گول میزنم, دارم کیو گول میزنم, سر کار گذاشتن, معادل, معنی این موضوع 1 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 11 ماه، 1 هفته پیش بدست راهنمای ارشد بهروزرسانی شده است. نمایش 1 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها ۱۲ شهریور, ۱۴۰۰ در ۸:۴۷ ق٫ظ #8425 پاسخ رحمانی منظور از اصطلاح و پرسش who am I kidding چیست؟ ۱۲ شهریور, ۱۴۰۰ در ۸:۵۲ ق٫ظ #8426 پاسخ راهنمای ارشدمدیرکل معادل و معنی اصطلاح و پرسش who am I kidding به فارسی: Who am I kidding? در حال سر کار گذاشتن چه کسی هستم؟ (دارم کی رو گول می زنم؟، دارم کیو گول میزنم؟) (به این معنی که در حال گول زدن خودم هستم یا دارم خودم رو گول میزنم) نویسنده نوشتهها نمایش 1 پاسخ رشته ها پاسخ به: منظور از who am I kidding چیست؟ اطلاعات شما: نام (ضروری): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (ضروری): وب سایت: پیش از ارسال، حاصل جمع دو عدد را وارد کنید: 75 + = 79 انصراف فرستادن مطالب مرتبط منظور من رو متوجه می شی منظور از how so در محاوره انگلیسی شغل شما چیست یا کار شما چیست؟ به چه منظور به انگلیسی معنی dark money چیست؟ Foreign right acquisition به فارسی فرق either و neither چیست و چطور استفاده کنیم؟ معنی و معادل رژه به انگلیسی چیست؟ معادل انگلیسی پیوند کووالانسی چیست؟ معنی lady time چیست؟