((من فکر کردم منظورت اینه که … )) به انگلیسی خانه زبان انگلیسی › انجمن ها › معنی کلمه ، اصطلاحات و جملات زبان انگلیسی › ((من فکر کردم منظورت اینه که … )) به انگلیسی برچسب ها: I guess, I think, you mean, به انگلیسی, ترجمه, فکر می کنم منظورت اینه, محاوره ای این موضوع 1 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 1 هفته، 2 روز پیش بدست راهنمای ارشد بهروزرسانی شده است. نمایش 1 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها ۱۸ فروردین, ۱۴۰۰ در ۷:۳۵ ب٫ظ #7625 پاسخ سینا 0 ببخشید استاد معنی این اصطلاح به انگلیسی چیه ؟ ((من فکر میکنم / کردم منظورت اینه که …)) ۱۹ فروردین, ۱۴۰۰ در ۷:۳۹ ق٫ظ #7628 پاسخ راهنمای ارشدمدیرکل 0 برای بیان جمله «من فکر میکنم / کردم منظورت اینه که …» به انگلیسی می توان از جملات رایج زیر استفاده کرد: I think, you mean (that) … فکر می کنم منظورت اینه (که) … I guess, you mean (that) … فکر می کنم منظورت اینه (که) … (محاوره ای تر) نویسنده نوشتهها نمایش 1 پاسخ رشته ها پاسخ به: ((من فکر کردم منظورت اینه که … )) به انگلیسی اطلاعات شما: نام (ضروری): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (ضروری): وب سایت: انصراف فرستادن مطلب مرتبطی یافت نشد