I’m sharing with two other people, with a three bedrooms condominium خانه زبان انگلیسی › انجمن ها › معنی کلمه ، اصطلاحات و جملات زبان انگلیسی › I’m sharing with two other people, with a three bedrooms condominium این موضوع 2 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 هفته، 1 روز پیش بدست رضا بهروزرسانی شده است. نمایش 2 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها ۳ خرداد, ۱۴۰۱ در ۱:۳۱ ب٫ظ #10877 پاسخ رضا سلام گزارشگر از مردم درباره خانه ای که در آن زندگی می کنند می پرسد: Man: I’m sharing with two other people, with a three bedrooms condominium. ——————————————————————- نمی دونم آیا ترجمه زیر درست است: – من با دو نفر دیگر در یک آپارتمان سه خوابه، مشترکا زندگی می کنیم. با تشکر ۶ خرداد, ۱۴۰۱ در ۴:۳۳ ق٫ظ #10897 پاسخ راهنمای ارشدمدیرکل معنی و ترجمه جمله مذکور به فارسی: I’m sharing with two other people, with a three bedrooms condominium. من در حال حاضر با دو نفر دیگر در یک آپارتمان سه خوابه زندگی می کنم. ۷ خرداد, ۱۴۰۱ در ۷:۲۹ ق٫ظ #10911 پاسخ رضا خیلی متشکرم نویسنده نوشتهها نمایش 2 پاسخ رشته ها پاسخ به: I’m sharing with two other people, with a three bedrooms condominium اطلاعات شما: نام (ضروری): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (ضروری): وب سایت: پیش از ارسال، حاصل جمع دو عدد را وارد کنید: 7 + 2 = انصراف فرستادن مطالب مرتبط you can get three or four people in a sofa معرفی مجموعه کتاب های اینترچینج Interchange داستان کوتاه زندگی پنهان والتر میتی اثر جیمز تربر (دانلود انگلیسی و ترجمه) I could do with a cookie actually I never miss the net معرفی کتاب Inside Reading (مهارت خواندن و درک مطلب) tell me what to do they always say that, but I never do معرفی مجموعه کتاب های فور کورنرز (Four Corners) it looks like one