tell me what to do خانه زبان انگلیسی › انجمن ها › معنی کلمه ، اصطلاحات و جملات زبان انگلیسی › tell me what to do برچسب ها: Tell me what to do, آموزش زبان, انگلیسی, ترجمه, ترجمه جمله, فارسی, معنی این موضوع 1 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 7 ماه پیش بدست راهنمای ارشد بهروزرسانی شده است. نمایش 1 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها ۱۷ دی, ۱۴۰۰ در ۲:۰۴ ب٫ظ #9528 پاسخ مصطفی ایا جمله ی Tell me what to do به معنی “به من بگو چیکار کنم” هست یا به معنی “به من بگو چکار باید کرد” هست. چون با توجه به ترجمه در حالت اول فقط یک نفر نظر میدهد و یک نفر انجام میدهد اما در حالت دوم با آنکه یک نفر نظر میدهد ممکن است چند نفر مطابق اون نظر کاری را انجام بدهند. ۱۷ دی, ۱۴۰۰ در ۶:۰۶ ب٫ظ #9534 پاسخ راهنمای ارشدمدیرکل در مورد ترجمه جمله مذکور از شخص مخاطب خواسته می شود که راه چاره یا پیشنهادی را به گوینده جمله ارائه دهد. Tell me what to do به من بگو چه کار کنم نویسنده نوشتهها نمایش 1 پاسخ رشته ها پاسخ به: tell me what to do اطلاعات شما: نام (ضروری): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (ضروری): وب سایت: پیش از ارسال، حاصل جمع دو عدد را وارد کنید: 5 + 5 = انصراف فرستادن مطالب مرتبط معرفی مجموعه کتاب های اینترچینج Interchange آموزشگاه زبان انگلیسی شکوه I never miss the net French part معرفی کتاب ۱۱۰۰ واژه که باید بدانید (۱۱۰۰ Words You Need to Know) معادل انگلیسی معرفی کتاب Inside Reading (مهارت خواندن و درک مطلب) ?Give me the chalk, will you معرفی مجموعه کتاب های فور کورنرز (Four Corners) Withering به فارسی