The enemy of my enemy is my friend خانه زبان انگلیسی › انجمن ها › ضرب المثل های زبان انگلیسی › The enemy of my enemy is my friend برچسب ها: به انگلیسی, به زبان فارسی, دشمنِ دشمن من, دوست من است, ضرب المثل, معروف این موضوع 1 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 2 سال، 5 ماه پیش بدست راهنمای ارشد بهروزرسانی شده است. نمایش 1 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها ۱۶ اسفند, ۱۳۹۸ در ۱۰:۵۸ ق٫ظ #1461 پاسخ علیرضا معنی ضرب المثل The enemy of my enemy is my friend به فارسی چیست؟ آیا معادل فارسی دارد؟ ۱۶ اسفند, ۱۳۹۸ در ۱۱:۰۱ ق٫ظ #1462 پاسخ راهنمای ارشدمدیرکل معنی ضرب المثل انگلیسی « The enemy of my enemy is my friend » به فارسی: دشمنِ دشمن من، دوست من است. به نظر نمی رسد ضرب المثل فارسی معادل داشته باشد. نویسنده نوشتهها نمایش 1 پاسخ رشته ها پاسخ به: The enemy of my enemy is my friend اطلاعات شما: نام (ضروری): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (ضروری): وب سایت: پیش از ارسال، حاصل جمع دو عدد را وارد کنید: 44 + = 47 انصراف فرستادن مطالب مرتبط هیچ گرانی بی حکمت نیست، هیچ ارزانی بی علت به انگلیسی معنی He is a friend of mine معنی و معادل ضرب المثل The pen is mightier than the sword ضرب المثل Don’t put all your eggs in one basket Takeaway resturant معنی ضرب المثل Hope for the best, prepare for the worst you can’t make an omelette without breaking eggs کاربرد فعل take You can lead a horse to water, but you can’t make him drink it ضرب المثل هر گردی گردو نیست