your guess is as good as mine خانه زبان انگلیسی › انجمن ها › مکالمه و محاوره زبان انگلیسی › your guess is as good as mine برچسب ها: your guess is as good as mine, به فارسی, جمله, عبارت, محاوره ای, معنی, من هم بی خبرم این موضوع 1 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 1 سال، 1 ماه پیش بدست راهنمای ارشد بهروزرسانی شده است. نمایش 1 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها ۴ تیر, ۱۴۰۰ در ۵:۱۰ ب٫ظ #8042 پاسخ Fariba معنی جمله زیر که توی یه فیلم شنیدم چی هست؟ your guess is as good as mine ۴ تیر, ۱۴۰۰ در ۵:۱۵ ب٫ظ #8043 پاسخ راهنمای ارشدمدیرکل معنی عبارت و جمله محاوره ای your guess is as good as mine به فارسی: Your guess is as good as mine من هم بی خبرم، من هم اندازه تو می دونم، من هم اندازه تو می دانم (من هم مثل تو اطلاعی ندارم) نویسنده نوشتهها نمایش 1 پاسخ رشته ها پاسخ به: your guess is as good as mine اطلاعات شما: نام (ضروری): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (ضروری): وب سایت: پیش از ارسال، حاصل جمع دو عدد را وارد کنید: 5 + = 7 انصراف فرستادن مطالب مرتبط Too big a place معنی He is a friend of mine Body معنی He’s almost done French part معنی I kid you not در فیلم فیلم مرد ایرلندی یا همان The Irishman معنی stay put در فیلم انگلیسی معنی what’s your deal I see